Jídelníček

Naši milí strávníci, od března 2025 budou tyto změny a novinky.

1. AKCE NA BŘEZEN: Sleva 5 % z objednávky pro naše věrné strávníky, kteří si objednají na každý den v měsíci a zároveň na celý měsíc dopředu (v březnu vaříme 20 dnů).

Sleva bude 140,8 Kč.

2. Rekrabičky, jednorázový box, nosič?

a) nosič je pouze Váš a zodpovídáte si za něj. Je nutné ho označit jménem a udržovat v dobrém stavu. Pokud nám ho nepředáte, dodáme Vám jídlo v menuboxu za 12Kč.

b) jednorázový box je řešením při nedostatku času a zaplatíte za něj 12Kč vč. DPH

c) Rekrabička, zaplatíte za ni zálohu, označíme ji Vaším jménem a pokud nám ji vrátíte a už dál s námi nebudete jíst, zase Vám zálohu vrátíme. V případě, že se Vám krabička rozbije nebo netěsní, tak Vám ji zadarmo vyměníme. Jídlo v ní můžete ohřívat v mikrovlnce, umývat v myčce, výborně těsní. Pokud nám Rekrabičku nepředáte na další den, dodáme Vám oběd v menuboxu za 12 Kč.

    My fandíme Rekrabičce, protože:
  • - výborně těsní
  • - šetří přírodu a je možné použít ji opakovaně, dát do mikrovlnky, do myčky
  • - český výrobek
  • - strávník nemusí investovat do nákupu nosiče
  • - když se poničí, zdarma ji vyměníme

V případě zájmu o Rekrabičku nám volejte.

3. Máme nové číslo účtu 273177960/0600. Prosíme o registrování změny. Platby v hotovosti přijímáme i nadále. Terminál nemáme. Faktury na vyžádání vystavujeme.

4. Od 3.3.2025 otevíráme Poradnu prevence některých onemocnění a zdravého životního stylu. Máme vynikajícího odborníka, skvělou diagnostiku. Podrobnosti sdělíme telefonicky.

5. Přibývá strávníků s intolerancí či alergií na lepek, laktózu, mléčnou bílkovinu, česnek, kuřecí maso, rajčata, …………………… Pokud i Vás trápí tyto i další nevyjmenované zdravotní potíže volejte a domluvíme se co pro Vás můžeme udělat.

Kontaktujte nás na tel. 724 448 377. Pokud se nám hned nedovoláte, pošlete SMS nebo nás kontaktujte na emailu stastnesrdcekk@seznam.cz a my se Vám co nejdříve ozveme.

Na každého nového strávníka se těšíme.

Všem strávníkům přejeme dobrou chuť a děkujeme za přízeň.


čtvrtek 20. března

Menu 1

Peč. zelenina s kuřetem (kuř.stehno, žampiony, rajče, česnek, dýně, mrkev, řím. kmín, tymián, šalvěj) A zakysaná smetana, řapíkatý celer B Cizrnová se zeleninou (cizrna, mrkev, zelené fazolky, česnek, zázvor, cibule) B


čtvrtek 20. března

Menu 2

Živáňská pečeně s lečem a vařenými bramborami (anglická slanina, cibule, česnek) B Cizrnová se zeleninou (cizrna, mrkev, zelené fazolky, česnek, zázvor, cibule) B


čtvrtek 20. března

Menu 3

Focaccia s pečenou zeleninou a balkánským sýrem (olivový olej, cibule, zelenina, bylinky, sýr) A špaldová mouka-lepek, sýr Balkánský Cizrnová se zeleninou (cizrna, mrkev, zelené fazolky, česnek, zázvor, cibule) B


pátek 21. března

Menu 1

Drůbeží játra na víně s dušenou rýží (krůtí játra, olivový olej, cibule, petrželka, pepř) A bílé víno-siřičitany, sójová omáčka B Špenátová polévka s pórkem (brambory, česnek) A sýr Parmezán B


pátek 21. března

Menu 2

Losos se zeleninovým kuskusem (rajčata, okurky, jarní cibulka, petrželka, citrón, česnek, oliv.olej) A losos, kuskus-lepek Špenátová polévka s pórkem (brambory, česnek) A sýr Parmezán B


pátek 21. března

Menu 3

Salát s bulgurem, vejci, zelenina (česnek, cibule, med, petrželka, avokádo, mandle, citrón, zelenina) A bulgur špaldový-lepek, vejce Špenátová polévka s pórkem (brambory, česnek) A sýr Parmezán B


pondělí 24. března

Menu 1

Kotlety s bramborami a duš. mrkv.salát (bazalka, česnek, oliv. olej, citrón, mrkev, jablečný mošt) A piniové ořechy, hořčice B Koprová polévka (brambory, mrkev, jablečný ocet) A mouka špaldová-lepek, smetana


pondělí 24. března

Menu 2

Pohanka s krůtím masem, zeleninou a Parmazánem (květák, mrkev, pórek, česnek, slun..olej, sýr) A sýr Parmezán B Koprová polévka (brambory, mrkev, jablečný ocet) A mouka špaldová-lepek, smetana


pondělí 24. března

Menu 3

Hrachová kaše s rychlokvašenou cibulkou, řepové kousky, domácí knäckebrot (cibulka, ořechy) A arašídy, vlašské ořechy, slunečnicová semínka B Koprová polévka (brambory, mrkev, jablečný ocet) A mouka špaldová-lepek, smetana


úterý 25. března

Menu 1

Vepřové maso na česneku, se zeleninou a těstovinami (hrášek, mrkev, majoránka) A sójová omáčka B Česneková s brambory (čerstvý vývar z kostí, česnek) A vejce B


úterý 25. března

Menu 2

Rybí filé s bylinkami, zeleninový salát, brambory (petrželka, libeček, citrón) A strouhanka-lepek Česneková s brambory (čerstvý vývar z kostí, česnek) A vejce B


úterý 25. března

Menu 3

Dýňové kari s cizrnou a rýží (cizrna, dýně, kokosové mléko, listový špenát, rajčata) B Česneková s brambory (čerstvý vývar z kostí, česnek) A vejce B


středa 26. března

Menu 1

Hovězí po Burgundsku s dušenou rýží (slanina, mrkev, červené víno) A červené víno-siřičitany B Zeleninová polévka s těstovinami (dýně, cibule, pórek, mrkev) A těstoviny-lepek


středa 26. března

Menu 2

Krůtí kuličky s těstovinami, rajčat. čatní (mrkev, cibule, oves. vločky, suš. meruňky, rajčata, česnek) A těstoviny-lepek, vločky-lepek, vejce Zeleninová polévka s těstovinami (dýně, cibule, pórek, mrkev) A těstoviny-lepek


středa 26. března

Menu 3

Banánovo ořechová kaše (ovesné vločky, kokos, med nebo agáve sirup) A mléko B Zeleninová polévka s těstovinami (dýně, cibule, pórek, mrkev) A těstoviny-lepek


čtvrtek 27. března

Menu 1

Kuřecí rolky se špenátem a šťouchanými bramborami (listový špenát, sýr Balkánský) A sýr Balkánský B Fazolová s rajčaty (mrkev, petržel, rajčata, bílé fazole) A celer B


čtvrtek 27. března

Menu 2

Paprikáš s noky (libové vepřové, sladká paprika, cibule) A pšeničná mouka-lepek, vejce, zakysaná smetana Fazolová s rajčaty (mrkev, petržel, rajčata, bílé fazole) A celer B


čtvrtek 27. března

Menu 3

Pečený květák, dip, vejce a pečivo (cibule, česnek, kardamom, olivový olej) A pečivo-lepek, jogurt, vejce Fazolová s rajčaty (mrkev, petržel, rajčata, bílé fazole) A celer B


pátek 28. března

Menu 1

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (kysané zelí, cibule, česnek) A zakysaná smetana, houskový knedlík-lepek Květáková (brambory, mrkev, česnek, cibule) B


pátek 28. března

Menu 2

Kuře s hráškem, slaninou, těstovinami a listovým salátem (kuřecí prsa, česnek, zakysaná smetana) A těstoviny-lepek Květáková (brambory, mrkev, česnek, cibule) B


pátek 28. března

Menu 3

Bramborový salát s rajčaty a mozzarellou (kapary, olivy, bazalka, ocet, olivový olej) A sýr Mozzarella B Květáková (brambory, mrkev, česnek, cibule) B


pondělí 31. března

Nevaříme

Sanitární den.