Mgr. Bc. Kamila Kučerová
Kamilka vymýšlí a vaří všechna ta báječná jídla, pro která řada strávníků jí se Šťastným srdcem již 15 let. Potkáte se s ní osobně při předávání obědů a v naší poradně pro výživu. Poznávací znamení je neustálý, krásný úsměv na tváři.
Vzdělání
Vystudovala obory Výživa člověka a Zdravotní vědy na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity.
Profesní kariéra
2001-2005: Založila a vedla dietologickou poradnu v nemocnici Bruntál. Současně pracovala v nemocniční jídelně při plánování dietních pokrmů a organizaci dietní kuchyně.
2006-2009: Pracovala v Lázních Dolní Lipová jako dietolog a v lázeňské kuchyni plánovala dietní stravu.
Od 2010: Věnuje se vytváření systému HACCP pro gastroprovozy.
2008: Otevřela v Jeseníku poradnu pro výživu a zdravý životní styl.
2010-současnost: Založila kuchyň, kde začala připravovat pro své klienty první obědy s přihlédnutím k jejich zdravotním potřebám. Postupně se během 15 let kuchyň rozvinula tak, že vaří pro celé Jesenicko.
Záměrem vzniku kuchyně bylo umožnit co největší skupině lidí seznámit se s potravinami a hotovými jídly, která jim budou pomáhat nejen udržet, ale i podpořit zdraví.
2012: Přednášela v rámci rekvalifikačního studia Výživový poradce na Masérské a trenérské škole v Brně.
Aktuální činnost
Díky náročnému provozu kuchyně činnost v poradně na pár let přerušila, ale nyní svou poradenskou činnost opět obnovuje.